marți, 26 aprilie 2011

Am visat...doar atât

 
Uneori poți să crezi în aparențe, alteori nu, iar câteodată doar te scufunzi în ele. Ironic? Doar probabil. Adevărul cu siguranță nu-l vom afla în cărți...
Aseară am avut un vis pe care nici acum nu mi-l pot explica. Părea real, noi păream reali de fapt, dar parcă mă mințeam. Cu siguranță mintea juca feste și asta probabil din cauza dorinței care nici acum nu s-a stins. Când m-am trezit, nu am plâns, nici râs...arătam moartă, dar cu ochii deschiși. Totuși, după ce am privit în cameră încă neridicându-mi capul de pe pernă am sărutat încet un lucru atât de comun, atât de banal, încât parcă mi-e rușine. A fost o brățară...o brățară pe care n-am mai dat-o jos de mult timp chiar și când totul a fost împotriva mea.
Însă, după toate astea, am continuat să cred că a fost doar un vis și nimic mai mult pentru că nu mai pot întoarce timpul. Dar am rămas cu un sentiment acru. Îmi era frică...

5 comentarii:

  1. Stiu cat e de ingrozitor sa te trezesti dintr-un vis...Sper sa treci cu bine peste

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt unele vise care te fac sa vrei sa fi trait alta viata. Atat de profund, atat de real si in acelasi timp dureros de ireal. Uneori regret ca m-am trezit si ca trebuie sa infrunt realitatea si vindec toate ranile pe care subconstientul stie mai bine decat oricine altcineva sa le redeschida, alteori spun mersi ca am visat, dar mai ales ca m-am trezit. Adevarul e ca nu scapam de cosmaruri pana nu ne impacam cu noi insine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar sunt unele vise pe care ti-ai fi dorit sa nu le ai niciodata la fel ca unele lucruri pe care ai preferat sa nu ti se intample vreodata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Insa uneori ele pot fi considerate ca parte din experienta de viata. Ca intr-un joc de tetris, trebuie sa inveti sa pui fiecare piesa acolo unde crezi ca e nevoie de ea. Fii pragmatica, dar nu iti pierde sensibilitatea. Ea naste lucruri minunate.

    Subnota:
    Nu mi-am dat seama din prima ca poti folosi si numele, credeam ca e nevoie de cont sau ceva:D

    RăspundețiȘtergere